نوشته شده در
تاریخ: 1402/7/12 کد خبر:
15714288 در دسته
بندی مشروح اخبار نوشته شده توسط توسعه دهنده زمان تقریبی مطالعه: 11 دقیقه
برخی از پرسنل شهرداری شاهینشهر نورچشمی و سفارشیاند/اوضاع اعتباری شهرداری شاهینشهر مناسب نیست/برای ایجاد ساختمان حوزه علیمه خواهران و برادران شاهینشهر در گذشته ردیف اعتباری مشخص شده است/فعالیت پارکبانها خلاف قانون است
شهردار شاهینشهر با بیان اینکه استاندار تعریف شده برای نیروی انسانی شهرداری شاهینشهر ۴۸۶ نفر میباشد، گفت: اما هماکنون بیش از ۱۵۰۰ نیروی مازاد که خیلی از آنها غیر بومی، سفارش شده و حتی نورچشمی اند در مجموعه شهرداری هستند.
به گزارش پایگاه خبری صدای جویا از شاهینشهر اصفهان، عیسی بهمنی شهردار و مهرداد مختاری رئیس شورای اسلامی جدید شاهینشهر صبح امروز ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۶ با اصحاب فرهنگ و رسانه استان اصفهان از جمله خبرگزاریها و روزنامههای فارس، ایسنا، مهر ، ماهنامه شهرتاش، اصفهان امروز، هشتبهشت، نشریه خبررسان، پایگاههای خبری تبسم، باشگاه خبرنگاران جوان و شاهین پرس در تالار شیخ بهایی نشست خبری برگزار و عملکرد بیش از ۱۰۰ روز فعالیت خود را برای مردم تشریح کردند.
عیسی بهمنی شهردار شاهینشهر در همان ابتدا با تبریک ایام مبارک ربیعالاول و هفته وحدت با بیان اینکه اوضاع اعتباری شهرداری شاهینشهر مناسب نیست، اظهار کرد: از بودجه ۱۶۷ میلیارد تومانی مصوب شده دوره چهارم شورای اسلامی شهر شاهینشهر برای ۱۳۹۶ (اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال) تا هماکنون تنها توانستهایم نزدیک به ۴۰ درصد آن را وصول نمائیم که بعید میدانم با این شرایط اقتصادی تا پایان سال جاری بتوانیم کل بودجه را محقق سازیم.
وی افزود: شهرداری شاهینشهر سال گذشته برای بهبود اوضاع اعتباری خود از بانک ملی ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات گرفته است که باید سالی نزدیک به یک میلیارد تومان پرداخت و تا پایان پرداخت کل تسهیلات باید چیزی نزدیک به ۳۸ میلیارد تومان به بانک ملی پرداخت کند.
شهردار شاهینشهر ادامه داد: این اتفاقات در حالی افتاده که از طرف دیگر پالایشگاه و صنایع آلاینده در اطراف شاهینشهر امسال نسبت به سالیان گذشته به عبارتی بهتر دستبهجیب شده و عوارض آلاینده و همچنین ارزشافزوده خود را بهموقع پرداخت کردهاند.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در برنامه ۵ ساله ششم توسعه پرداخت ارزشافزوده و همچنین عوارض بر اساس اعتقادی که برخی از مسؤولان کشوری به این کار داشتند بهصورت استانی پرداخت شود بهتر است درحالیکه در گذشته بهصورت این پرداخت بهصورت شهرستانی بود، گفت: شهرستانهایی مثل شاهینشهر و میمه، لنجان و مبارکه، زمانی که این ارزشافزوده به صورت شهرستانی به آنها پرداخت میشد بهتر میتوانستند از پس مشکلات خویش برآیند.
بهمنی بیان داشت: یکی از دلایل دیگری که حال و روز شهرداری شاهینشهر را خراب کرده است، کاهش بودجه شهرداری شاهینشهر به دلایل توقف تراکم سازی در برخی مناطق شهری با اجرای ابلاغ طرح جامع شهری، و همچنین کاهش سهم شهرداری از اختصاص مالیات حاصل از ارزشافزوده میباشد.
وی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۱۱ میلیارد تومان از عوارض صنایع آلاینده برای ایجاد فضای سبز و افزایش امکانات شهری در حوزه کاهش آلایندگی دریافت کردهایم، خاطرنشان کرد: این پرداختی از سوی صنایع آلاینده چندان دلم گرمکننده نیست و ما نیاز به بودجه زیادتری داریم تا بتوانیم به مردم خدمات ارائه کنیم.
شهردار جدید شاهینشهر به فعالیتهای صورت گرفته در حوزه عملیاتی شدن مترو شاهینشهر به اصفهان و بلعکس نیز پرداخت و گفت: تمام مطالعات این طرح ۱۳ کیلومتری از پل ولیعصر شاهینشهر تا پل استقلال شهر اصفهان به اتمام رسیده و تمام نقشههای این پروژه بزرگ اصلاح و مورد تصویب شورای عالی شهرسازی و همچنین شورای عالی ترافیک قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه اگر مسئولان کشوری و استانی برای کمک و کلنگ زنی این پروژه بسیار مهم آمادگیهای لازم را داشته باشند ما نیز از همین اکنون آماده کلنگ زنی و شروع فعالیت پروژه هستیم، ادامه داد: در اجرای این طرح حداقل ۲۰ هزار اصله درخت کاشته شده که با استفاده از دستگاه ویژهای از کشور آلمان از زمین بیرون خواهند آمد و به محل دیگری منتقل خواهند شد.
بهمنی با بیان اینکه شهرداری شاهینشهر به تنهایی نمیتواند از پس بودجه این پروژه بزرگ برآیید، اظهار داشت: برای تکمیل هر کیلومتر متروی شاهینشهر به اصفهان نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه لازم است که با توجه به رایزنیهای صورت گرفته با مسؤولان کشوری راجع به تأمین بودجه این پروژه قرار شده است از طریق فاینانس خارجی تأمین شود اما احساس میکنم که افتتاح این پروژه بزرگ نزدیک به ۲۰ سال زمان خواهد برد چراکه شهرداری اصفهان نیز هنوز خط متروی خود را تا سمت پل استقلال جهت ارتباط این دو خط تکمیل نکرده است. و در مجموع نزدیک به ۲ تریلیون بودجه میخواهد تا بهطور کامل این پروژه تکمیل و مردم از آن استفاده کنند.
وی بار دیگر در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص تکلیف موضوع آلایندهها گفت: ما هیچگاه موافق نبوده و نیستیم که از صنایع آلاینده بابت خسارتی که به جان مردم وارد میکنند یکریالی دریافت کنیم و آنگاه در خیابان و کوچهها هزینه کنیم. بلکه معتقدیم و تأکید هم داریم که صنایع آلاینده اطراف شاهینشهر سیستمهای خود در راستای کاهش آلودگی اصلاح و به روز کنند تا به جان مردم نیز آسیبی وارد نشود.
شهردار شاهینشهر با تأکید بر این تنها راحل نجات شهر شاهینشهر جذب و مشارکت سرمایهگذار در پروژههای مختلف با شعار «بُرد-بُرد» میباشد، متذکر شد: از پروژه مجموعه تجاری خیابان مخابرات با همکاری بخش خصوصی و مالکیت ۴۳ درصد شهرداری شاهینشهر میتوان بهعنوان یکی از این اتفاقات مبارک نام برد.
وی در ادامه با بیان اینکه چارت سازمانی تعریفشده برای نیروی انسانی شهرداری شاهینشهر ۴۸۶ نفر هست، که هماکنون بیش از ۱۵۰۰ نیروی مازاد که خیلی از آنها نیز غیربومی، سفارش شده و حتی نورچشمیاند در مجموعه شهرداری مشغول فعالیت هستند. گفت: هیچکس جرات ندارد به برخی از نیروهای مازاد به خاطر اینکه در گذشته برخی از اقوام درجه یک آنها در شورا و شهرداری مشغول فعالیت بودهاند و آنها را سفارش کرده اند دست بزند.
بهمنی بار دیگر با تأکید بر اینکه باید حداقل تا آخر امسال نزدیک به ۱۰۰ نفر از نیروهای مازاد و غیربومی و همچنین فاقد کیفیت با شهرداری شاهینشهر خداحافظی کنند، تصریح کرد: در گذشته برخی از اعضای شورای شهر بدون هیچگونه حساب و کتابی فرزند و حتی داماد خود را به استخدام شهرداری شاهینشهر در آوردهاند که کار خلاف قانون و عدالت اجتماعی بوده است.
وی در ادامه اضافه کرد: برنامههای خوبی برای جذب سرمایه در شاهینشهر در دستور کار قرار داریم که از جمله آنها میتوان به بازسازی قلعه باستانی شاهینشهر، ایجاد یک هتل دیگر در نزدیک ترمینال شیشهای، اصلاح پل گرگاب، ایجاد پارکینگ عمومی با ظرفیت ۶۰۰ خودرو در خیابان فردوسی و همچنین اصلاح ناوگان حملونقل عمومی و خرید ۵ دستگاه اتوبوس جدید دیگر تا پایان سال هست.
شهردار شاهینشهر در خصوص ماجرای پروانه ساخت ساختمانهای در حال احداث حوزه علمیه ( خواهران و برادران ) گفت: دادن پروانه یا مجوز ساخت ساختمانهای حوزه علمیه خواهران و برادران شاهینشهر در زمان مدیریت فعلی شهرداری نبوده است بلکه این کار به دورههای گذشته بر میگردد بهنوعی که اعضای دورههای قبل در شورای شهر برای احداث این دو مکان با مصوبات مختلف در کنار لایحه بودجه برای آن ردیف اعتباری در نظر گرفتهاند.
وی با بیان اینکه هر چند ایرادات قابل قبولی بر روی این دو پروژه وارد است اما همه باید بدانند بر اساس آنچه قانون تکلیف کرده است مراکز آموزشی از جمله حوزههای علمیه، مدارس و همچنین مساجد از دادن هزینه برای گرفتن پروانه ساخت معاف میباشند، بیان داشت: شاید یکی از دلایلی که این کار صورت گرفته مقابله با جریان تکفیری-صهیونیستی وهابیت که با پرچم اسلام در حال گسترش میباشد بوده است که با ایجاد حوزه علمیه و تربیت طلاب مختلف جلوی این جریان تکفیری-صهیونیستی گرفته شود.
بهمنی با بیان اینکه پارکبانها زیر نظر سازمان تاکسیرانی در خیابانهای فردوسی، عطار و سایر خیابان شهر شاهینشهر فعالیت میکنند هر چند این عمل آنها خلاف قانون است، تاکیدکرد: بهزودی اقدام به جمعآوری و برخورد با آنها خواهیم کرد.
انتهای پیام/ج
مرتبط با
جغرافیای ایران با کلید #
ما را دنبال کنید: