- 09197955515
امام جمعه تودشک کوهپایه گفت: مهم ترین رسالت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معرفی فرد اصلح که منجر به انتخاب یک نامزد انقلابی شود است.
به گزارش خبرنگار صدای جویا از اصفهان، حجت الاسلام محمدرضا نریمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه تودشک کوهپایه با تاکید و توصیه بر رعایت تقوای الهی اظهار کرد: 1 - اگر تقوا داشته باشيم، در آزمايش ها موفق و قبول خواهیم شد، 2- عملكرد انسان، در بينش او تأثير دارد. 3- كسى كه تقوا دارد، علاوه بر علم، فطرت، عقل و تجربه، خداوند بصيرت و شناخت ويژهاى به او مىدهد. 4- اعطاى بصيرت ويژه به پرهيزكاران و بخشايش گناهان آنان، تفضّلى از جانب خداوند است.
وی با بیان اینکه امام جواد علیه السلام فرمودند: خداوند متعال، به سبب تقوا، بنده اش را از آنچه از عقلش دور مانده، حفظ می کند و به وسیله ی تقوا او را نسبت به آنچه آن را نمی بیند و ناآگاه است روشن می سازد. ادامه داد: شهادت امام نهم ما شیعیان امام محمد تقی(علیه السلام) معروف به امام جواد(علیه السلام) بر امام عصر ارواحناه فداه رهبر عزیز شیعیان چهان و شماحاضرین در پایگاه عبادت و تقوا تسلیت باد.
امام جمعه تودشک کوهپایه تصریح کرد: حضرت امام جواد علیه السلام سال ۱۹۵ هجری قمری در مدینه متولد شد. ایشان در هنگام وفات پدرش امام رضا (علیه السلام) فقط ۸ سالش داشتند و در همان سن کم به مقام امامت رسیدند. زندگی و دوران امامت پر برکت امام محمد تقی(علیه السلام) با نقشه حاکم عباسی، معتصم و همچنین ام فضل همسر آن حضرت در تاریخ ۲۲۰ هجری قمری به شهادت منجر شد. شهادت امام محمد تقی(علیه السلام) ۱۴۰۳ مصادف با ۱۸ خرداد ماه در تاریخ ۱۴۰۳ هجری شمسی کشورمان است.
وی بیان داشت: امام محمد تقی (علیه السلام) که به جواد الائمه معروف است در ۱۰ ام رجب سال ۱۹۵ هجری قمری دیده به جهان گشود. پدر ایشان اما رضا (علیه السلام) است که امام هشتم ما شیعیان محسوب میشوند و نام مادر ایشان خیزران است. ایشان پس از شهادت پدرشان در سال ۲۰۳ هجری قمری به امامت رسیدند و با این سن کم در مقام امامت بسیار موفق عمل کردن و آن را به درستی و راستی هدایت کردند و توانستند پیروان بسیاری را مجذوب خود کنند. به همین دلیل معتصم عباسی نقشه قتل آن حضرت را به کمک همسرش بنا نهاد تا خلافت به او نرسد.
حجت الاسلام نریمانی خاطرنشان ساخت: معتصم، خلیفه عباسی به همراه جعفر، پسر مامون، در انگور سمی را تزریق کردند و برای ام فضل فرستاند. ام فضل نیز این انگور سمی را مقابل حضرت گذاشت و بسیار از آن انگور تعریف کرد. در نهایت امام محمد تقی (علیه السلام) از آن انگور خوردند و به مقام شهادت رسیدند.
ای نمک سفرۀ سلطان طوس
محضر تو خیل ملک خاک بوس
آینۀ صورت شمس الشموس
دلخوشیِ عمر انیس النفوس
ای علی اکبر ملیح رضا
حلقۀ موی تو ضریح رضا
جود تو شد مظهر کُلِّ صفات
نام تو فتاح همه مشکلات
نازترین تک پسر کائنات
حق بده بابات بمیرد برات
بوسه ز لب های تو کار رضا
ای همۀ دار و ندارِ رضا
شعله به جان و دل زهرا مکش
جان رضا روی زمین پا مکش
ضربه به حیثیت افلاک خورد
رنگ کبودی به رُخی پاک خورد
موی به هم ریختهات خاک خورد
داد زدی دورِ لبت چاک خورد
با جگر سوخته پرپر زدی
بر دَرِ حجره چقدر سر زدی
خون ز لب خشک تو پاشید وای
لحظۀ پرپر زدنت دید وای
چشم به چشمان تو خندید وای
دستْزنان دورِ تو رقصید وای
شعله به جان تو چنین ریخته
آب به پیش تو زمین ریخته
آب نخوردی … بدنت پا نخورد
یک نخی از پیر و هنت پا نخورد
در ته گودال تنت پا نخورد
مثل حسین بر دهنت پا نخورد
وی با اینکه همه انسانها، پس از مرگ زندهاند، لیكن شهیدان، از حیاتی برتر برخوردارند. گفت: شهید نه تنها نابود نمیشود و همچون دیگران زنده است، بلكه نسبت به دیگران از حیات برتری نیز برخوردار است، و نه تنها بر اثر شهادت، ناكام و محروم نخواهد شد، بلكه از حیات طوبا و روزی خاص و رزق حَسَن نزد خداوند برخوردار است.
امام جمعه تودشک کوهپایه افزود: حیات طوبا و برتری كه شهید بدان رسیده، هم دنیا و هم برزخ را زیر پوشش میگیرد بهرهمندی از رزق حسن به ویژه درباره كسانی كه در راه یاری دین خدا و هجرت برای فراگیری معارف الهی، اعم از حركت به سوی جبهه یا هجرت علمی یا خدمت به عیال الهی و...، كشته شوند یا بمیرند، در قرآن كریم به صراحت بیان شده است.
وی با بیان اینکه انتخابات؛ میدان تبیین؛ نه عرصه تخریب و بهترین حجت الهی و قرآنی تمسک به تقوی و رعایت اخلاق دینی است، گفت: تبیین آگاهیها و قدرت تصمیمگیری مردم تقویت میشود؛ اما در تخریب قدرت تفکر و تصمیمگیری از مردم سلب میشود. در تبیین گفتمان فرد نقد میشود؛اما در تخریب، خود شخص و عیوب فردی او مورد هجمه قرار میگیرد. با تبیین انصاف رعایت میشود و نقاط قوت و ضعف با هم دیده میشود؛اما در تخریب، انصاف رعایت نمیشود و فقط به نقاط ضعف تأکید میشود. با تبیین با دشمن مرزبندی میشود؛ اما در تخریب، مرزهای با دشمن کمرنگ میشود.در تبیین استدلال، محور گفتگوها و انتقادات است؛ اما در تخریب، هوچیگری و هیاهو غلبه دارد.در تبیین اتحاد و امید اجتماعی تقویت میشود؛ اما در تخریب، اختلافها و ناامیدیها عمیقتر میشود و کدورتها فوران میکند. در تبیینکرامت نامزد رقیب حفظ میشود؛ اما در تخریب، مردم از حضور نامزد رقیب ترسانده میشوند. لذا «این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. میدان انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است.»
حجت الاسلام نریمانی با اشاره به اینکه انتخابات؛ صحنهی عزت و حماسه ملی است، گفت: رهبر انقلاب در آخرین بخش از بیانات مهم خود در سالگرد ارتحال امام راحل(ره)، فرمودند: «در این حرکت عظیم انتخابات پیشرو که انجام میگیرد، در رقابتهای بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنیکردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند. صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کشوواکش[بگومگو، نزاع] برای بهدست آوردن قدرت نیست.»
وی ادامه داد: در این بیانات، سه موضوع بسیار برجسته وجود دارد: ۱. واژه آبروی ملی۲. تبیین ماهیت حقیقی رقابتهای انتخاباتی در جمهوری اسلامی و ۳. حاکمیت اخلاق در رقابتها.
امام جمعه تودشک کوهپایه گفت: مهم ترین رسالت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معرفی فرد اصلح که منجر به انتخاب یک نامزد انقلابی شود است. شهادت جانسوز شهید رِئیسی راه را برای افراد رای دهنده در انتخابات روشن کرد و خادم مردمی دلسوز ولایت پذیری برای قرآن برای اهل البیت علیهم السلام از مردم برای مردم بودند.
وی با اشاره به وعده الهی برای مردم فلسطین و مژده ویژه برای مردم غزه اظهار داشت: «آن روز که اسلام در ایران پیروز شد و توانست دژ آمریکا و صهیونیزم را در یکی از حساسترین کشورهای این منطقهی بسیار حساس فتح کند، اهل عبرت و حکمت دانستند که اگر صبر و بصیرت را به کار گیرند، فتوحات دیگر پیدرپی فرا خواهد رسید؛ و فرا رسید. واقعیتهای درخشان در جمهوری اسلامی که دشمنان ما بدان اعتراف میکنند، همه در سایهی اعتماد به وعدهی الهی و صبر و مقاومت و استمداد از خداوند بهدست آمده است.» و «اکنون نیز وعده اول خداوند درباره مردم فلسطین محقق شده و آن، همان غلبه مردم غزه که گروهی کوچک هستند در مقابل گروه بزرگ و قدرتمندِ آمریکا، ناتو، انگلیس و برخی کشورهای دیگر است. بر همین اساس وعده دوم یعنی محو رژیم صهیونیستی نیز قابل تحقق است و به لطف الهی آن روزی که فلسطین از «بحر» تا «نهر» تشکیل شود، فرا خواهد رسید.»
حجت الاسلام نریمانی با اشاره به اعترافات تحلیل گران غربی در خصوص عظمت طوفان الاقصی گفت: امام خامنهای (مد ظله العالی): «همهی تحلیلگران غربی اعم از اروپایی، آمریکایی و حتی وابستگان به خود رژیم صهیونیستی معتقدند که در این عملیات رژیم صهیونیستی با همهی تظاهر و یال و کوپال از گروه معدود مقاومت شکست سختی خورده است. آنها میگویند، رژیم صهیونیستی هشت ماه بعد از طوفان الاقصی با این همه تلاش به هیچ کدام از هدفهای حداقلی خود هم نرسید. یک تحلیگر غربی اینجور میگوید، طوفان الاقصی رویدادی است که میتواند تغییردهنده قرن بیست و یکم باشد. این تلقی یک تحلیگر معروف غربی است. یک تحلیلگر امنیتی صهیونیست مربوط به داخل خود رژیم صهیونیستی نیز این جور میگوید، درون سران و مسئولان بالای رژیم صهیونیستی آشفتگی وجود دارد، سرگیجه وجود دارد. نمیدانند چه کار باید بکنند، این جور میگوید. اگر محتوای بحثها و اختلافات مقامات اسرائیل در رسانهها منتشر شود چهار میلیون نفر از اسرائیل خواهند رفت. مهاجرت معکوس. یعنی سرگیجه و آشفتگی و دستپاچگی در میان مقامات اسرائیل در یک چنین حدی است. یک مورخ اسرائیلی نیز میگوید پروژهی صهیونیستی نفسهای آخر خود را میکشد. این را یک تحلیلگر و مورخ صهیونیست میگوید. پروژهی صهیونیستی نفسهای آخر خود را میکشد. ما در آغاز پایان رژیم صهیونیستی هستیم. ارتش در حفاظت از جامعهی یهودی در جنوب و شمال اسرائیل شکست خورده است.»
وی با اشاره به سادگی و آسانی؛ اساس ازدواج در اسلام بیان داشت: «عمده موانع ازدواج، موانع فرهنگی است؛ عادتها، تفاخرها، تکاثرها، چشم و همچشمیها، تجملطلبیها، اینها است که یک مقدار نمیگذارد آن کاری که باید انجام گیرد، صورت پذیرد. خانوادهها اگر عادت کنند که ازدواجها را ساده، بیپیرایه و بیتشریفات انجام دهند، فکر میکنم که بسیاری از مشکلات حل خواهد شد»
امام جمعه تودشک اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب این مسئله را «سیاست حیاتی برای آینده بلندمدت کشور» خواندند. ربط این مسئله با فرهنگ ازدواج ساده و آسان این است که جمعیت، یعنی فرزند؛ فرزند، یعنی خانواده؛ پس، جمعیت جدای از خانواده نیست؛ و خانواده هم جدای از ازدواج ساده و آسان نمیشود.
وی در پایان گفت: صنایع دستی دست رنج زحمات بانوان و مردان بخش ما به ویژه دار قالی و دار عشق و بافت قالی است دست اندر کاران لازم هست نگاه ویژه به این بخش در صنایع دستی داشته باشند مردم ما لیاقت بهترین ها را دارند
منتشر شده در تاریخ
منتشر شده در 1403/9/16
منتشر شده در 1403/9/15
منتشر شده در 1403/9/15
منتشر شده در 1403/9/15
منتشر شده در 1403/9/14
منتشر شده در 1403/9/14
منتشر شده در 1403/9/13
منتشر شده در 1403/9/13