اشتراک گذاری


  • facebook

  • twitter


1404/3/22

زمان تقریبی مطالعه: 2  دقیقه

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری اصفهان:

به زودی به يكی از پیرترین کشورهای خاورمیانه تبدیل می‌شویم

به زودی به يكی از پیرترین کشورهای خاورمیانه تبدیل می‌شویم

  مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری اصفهان گفت: به زودی به يكي از پیرترین کشور های خاورمیانه تبدیل می‌شویم.

به گزارش پایگاه خبری اصفهان سبز ، مریم فاتحی‌زاده در دومین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: سرعت کاهش جمعیت در ایران به‌گونه‌است که مسیر صد ساله در این عرصه در ۱۰ سال طی شده و اکنون در مرحله میانسالی قرار داشته و به زودی به يكي از پیرترین کشور های خاورمیانه تبدیل می‌شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری اصفهان با اشاره به کاهش جمعیت بانوان در سنین باروری عنوان کرد: با کاهش جمعیت زنان در سنین باروری، کاهش سالانه موالید به میزان پنج درصد دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه بیشترین علت بی‌فرزندی باورهای غلط است، بیان کرد: تنها چهار درصد از اوقات فراغت جوانان امروزی به سپری کردن زمان با خانواده برمی‌گردد و این آماری نگران‌کننده است.

فاتحی‌زاده با تأکید بر اجرای قانون جوانی جمعیت تصریح کرد: مردم اکنون در حال ارزیابی اجرای قانون جوانی جمعیت هستند و اگر عملکرد مدیران در این زمینه درست نباشد، دیگر به وعده‌های ما اعتماد نخواهند کرد.

وی افزود: مدیریت استان اصفهان باید پیگیر تخصیص یک درصد از بودجه دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از خانواده باشد چراکه این بودجه در سال گذشته به میزان مطلوب محقق نشده است؛ از طرفی مدیران باید با تمرکز بر متولدین دهه شصت و تأکید بر تشکیل خانواده کامل در راستای رفع بحران همکاری نمایند.


کد خبر :28364 منتشر کننده خبر : آراد جویا

برچسب ها

مرتبط با جغرافیای اصفهان با کلید جمعیت پیری زاد ولد دولت
ما را دنبال کنید:

+