اشتراک گذاری


  • facebook

  • twitter


1404/3/3 ساعت :

زمان تقریبی مطالعه: 5  دقیقه

خبرنگار و فعال حوزه رسانه:

اعتراض جامعه مطبوعاتی اصفهان به طرح حذف معافیت بیمه سهم کارفرما

اعتراض جامعه مطبوعاتی اصفهان به طرح حذف معافیت بیمه سهم کارفرما

  خبرنگار و فعال حوزه رسانه گفت: پیرو تصمیم سازمان تأمین اجتماعی کشور مبنی بر افزایش حق بیمه دریافتی از واحدهای مشمول طرح معافیت ۲۰ درصدی دولت (حذف سهم کارفرما در صورت‌های ارسالی این واحدها) جامعه مطبوعاتی استان اصفهان نیز به‌عنوان یکی از حوزه‌های مشمول این طرح معترض است.

به گزارش پایگاه خبری اصفهان سبز ، در پی انتشار خبری در رسانه‌های کشور مبنی بر اینکه «معافیت بیمه سهم کارفرما را به رسانه‌ها بازگردانید» که گفته می‌شود بر اساس بند «د» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه، کارگاه‌های کوچک (تا ۵ نفر نیروی بیمه شده) از سال ۱۴۰۴ تنها تا سقف حداقل دستمزد ماهانه از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی بهره‌مند می‌شوند. این تغییر می‌تواند آسیب‌های بسیاری برای رسانه‌های کشور، به‌ویژه رسانه‌های استانی، شهرستانی، پایگاه‌های خبری و مجلات به دنبال داشته باشد؛ قانون فوق هرچند با هدف حمایت از بنگاه‌های کوچک طراحی شده، اما برای رسانه‌هایی که ساختار هزینه‌ای آنها مبتنی بر نیروی انسانی حرفه‌ای است، اثر معکوس خواهد داشت. کاهش حمایت‌ها از رسانه‌ها نه‌تنها اشتغال و تولید محتوا را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، بلکه به تضعیف مرجعیت رسانه‌ای در داخل کشور می‌انجامد.

به همین خاطر نورالله جویا خبرنگار و فعال رسانه‌ای به خبرنگار اصفهان سبز گفت: پیرو تصمیم سازمان تأمین اجتماعی کشور مبنی بر افزایش حق بیمه دریافتی از واحدهای مشمول طرح معافیت ۲۰ درصدی دولت (حذف سهم کارفرما در صورت‌های ارسالی این واحدها) جامعه مطبوعاتی استان اصفهان نیز به‌عنوان یکی از حوزه‌های مشمول این طرح در اعتراض به این افزایش پرداخت اعتراضاتی را مطرح نموده است.

وی افزود: اما در متن‌های اعتراضی همکاران رسانه‌ای در فضای مکتوب و مجازی متأسفانه اشتباهی در درک چگونگی این افزایش هزینه به وجود آمده که منجر به انتشار تیترهایی همچون مختلفی حذف معافیت بیمه سهم کارفرما وی غیره شده است.

این فعال حوزه رسانه ادامه داد: چون اصل ماجرا حذف سهم ۲۰ درصدی کارفرما نیست، احتمال سوءاستفاده مسئولین مرتبط بخصوص دولت مردان را از این اشتباه و به حاشیه بردن اصل موضوع بسیار بالاست.

وی با مطرح‌کردن این پرسش که اما ماجرای افزایش هزینه حق بیمه مشمولین طرح چیست؟! ، گفت: بنا به اظهارنظر کارشناسان سازمان تأمین اجتماعی، معافیت ۲۰ درصدی کارفرما برای پرداخت حقوق مطابق حداقل دستمزد اعلام شده از سوی دولت (ماهیانه حدود ۱۰ و نیم‌میلیون تومان) برجای خود باقی است. اما ردیف‌های سنوات به‌اضافه حق مسکن و در ادامه حق بن و خواروبار و حق تاهل کارگران که مثلاً برای یک خبرنگار متأهل با ۷ سال سابقه پرداخت بیمه حدود ۶ میلیون تومان می‌شود با ضریب ۲۰ درصد محاسبه می‌شود چیزی در حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و با این حساب مدیر رسانه‌ای که با شرایط قبل برای هر خبرنگار باید یک میلیون تومان حق بیمه می‌پرداخت حالا باید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت کند و این یعنی افزایش نزدیک به ۱۲۰ درصدی .

جویا خاطرنشان ساخت: با این اوصاف معافیت کارفرما به‌جای خود باقی است؛ اما محاسبه مزایا با ۲۰ درصد باعث بالا رفتن حق بیمه و فشار مضاعف به مطبوعات خواهد شد این در حالی است که سال‌های قبل مزایا با ۲۰ درصد محاسبه نمی‌شد؛ لذا از همکارانی که قصد ارائه اعتراض به هر طریقی را دارند، توجه به این نکته و طرح کامل و شفاف آن در متن اعتراض به نظر ضروری می‌رسد.

وی تأکید کرد: تا دیر نشده اصحاب رسانه سراسر کشور یک دل و یک‌صدا باید نسبت به این اقدام اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.


کد خبر :28347 منتشر کننده خبر : آراد جویا

برچسب ها

مرتبط با جغرافیای اصفهان با کلید بیمه مطبوعات اصفهان رسانه خبر
ما را دنبال کنید:

آخرین اخبار


+