- 09197955515
فرماندار سابق شهرستان شاهینشهر و میمه گفت: تاریخ حس مردمدوستی و به فکر مردم بودن شهید رئیسی رئیسجمهور فقید کشورمان را فراموش نخواهد کرد.
سید محمدرضا کاظمی طباء در گفتوگو با خبرنگار اصفهان سبز با تسلیت فرا رسیدن اولین سالگرد شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی و سایر شهدای خدمت در سانحه سقوط بالگرد در ورزقان به بیان یکی از خاطرات خود در سفر به استان اصفهان پرداخت و اظهار کرد: در مهرماه ۱۴۰۲ شهید رئیسی رئیسجمهور کشورمان بعد از سفر به شهرستان مبارکه با بالگرد نزدیک ظهر برای افتتاح واحد زیستمحیطی تصفیه گازوئیل پالایشگاه شاهینشهر (اصفهان) وارد شهرستان شاهینشهر و میمه شدند.
وی افزود: شهید رئیسی رئیسجمهور فقید کشورمان بعد از شنیدن توضیحات وزیر نفت و معاونان وی در مرکز مانیتورینگ پالایشگاه در جریان کامل فعالیتهای پالایشگاه شاهینشهر (اصفهان) قرار گرفتند.فرماندار سابق شاهینشهر و میمه تصریح کرد: در آیین افتتاحیه واحد زیستمحیطی تصفیه گازوئیل پالایشگاه شاهینشهر (اصفهان)، مدیرعامل مجموعه یاد شده در خصوص برنامههای سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ پالایشگاه برای شهید رئیسجمهور توضیحات لازم را ارائه کردند.
وی بیان داشت: از جمله مطالبی که در این افتتاحیه مطرح شد عبارت بودند از؛ طرح تسویه گازوئیل و یوتیلیتی و آفسایت و تکمیل مخازن و همچنین تسویه سیستم LPG از گازهای خروجی پالایشگاه، احداث خط انتقال آب و همچنین تکمیل قسمت PSR و تکمیل تلمبهخانه آتشنشانی پالایشگاه، برج تسویه خنککننده، احداث بخشی از تسویه خانه پساب شاهین شهر و غیره بوده است.
کاظمی طباء با بیان اینکه یادم هست شهید رئیسی بعد از اقامه نماز، ناهار را در جمع پرسنل و کارگران پالایشگاه صرف کردند، گفت: بعد از اتمام جلسه با مدیران پالایشگاه و قبل از عظیمت به محل سالن اجلاس سران برای سخنرانی در مراسم جایزه علمی مصطفی (ص) درحالیکه سوار خودرو پژو پارس بشوند در حین خداحافظی به من تأکید کردند، سلام گرم بنده را به مردم شهیدپرور شاهینشهر ابلاغ فرمایید.
وی بیان داشت: این حس مردمدوستی و به فکر مردم بودن شهید رئیسی در آن شلوغی برنامه برای من بسیار جالب بود که هیچ تاریخ فراموش نخواهد کرد.
منتشر شده در تاریخ 1404/3/28
منتشر شده در 1404/3/27
منتشر شده در 1404/3/24
منتشر شده در 1404/3/24
منتشر شده در 1404/3/24
منتشر شده در 1404/3/24
منتشر شده در 1404/3/23
منتشر شده در 1404/3/22
منتشر شده در 1404/3/22