«مسعود عارفیان» دیگر جزو پرسنل شهرداری شاهینشهر نیست
یک منبع کاملا آگاه در شهرداری شاهینشهر ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری
یک منبع کاملا آگاه در شهرداری شاهینشهر ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری صدای جویا اظهار کرد: مسعود عارفیان مدیر عامل کنونی شرکت پسماند شهرستانهای خمینی شهر، برخوار و شاهینشهر و میمه ظهر امروز نامه اخراج وی از شهرداری شاهینشهر به وی ابلاغ شده و دیگر جزو پرسنل مجموعه یاد شده محسوب نمی شود.
وی افزود: این اتفاق در حالی افتاد که شرکت شبنم شهر اصفهان توانست در مناقصه اخیر شرکت مدیریت پسماند(رفت و روب شهری) برنده شود به همین جهت ممکن هست که طی روزهای آینده مدیر عامل جدید این شرکت توسط هیات مدیره معرفی شود.
انتهای پیام/ج
منبع خبر «صدای جویا» است و پایگاه خبری صدای جویا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 20188 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره ۳۰۰۰۵۶۸۰۵۶۹۷۲۴ پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری صدای جویا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.