به گزارش جویاآنلاین به نقل از پزشکی قانونی استان تهران؛ اعلام کرد: تا پایان بهمن سال گذشته، ۱۳۳ نفر در اثر مسمومیت با قرص برنج جان خود را ازدستدادهاند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۴ که تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج ۱۱۰ نفر اعلامشده بود ۹٫۲۰ درصد افزایشیافته است.
بنابراین گزارش از کل فوتشدگان ناشی از مسمومیت با قرص برنج در ۱۱ ماه نخست سال گذشته ۸۱ نفر مرد و ۵۲ نفر زن بودهاند.
این گزارش تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج در بهمنماه سال ۹۵ را نیز با افزایش ۵٫۶۲ درصدی نسبت به بهمنماه سال گذشته، ۱۳ نفر اعلام کرده است.
انتهای پیام/ج
منبع خبر «صدای جویا» است و پایگاه خبری صدای جویا در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 12184 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره ۳۰۰۰۵۶۸۰۵۶۹۷۲۴ پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری صدای جویا مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.